Kokonaisvaltaista hyvinvointia

Palvelut


Homeopatia

  Ensikäynti 65 EUR (n. 90min)

  Kontrollikäynnit 45 EUR (n. 60min)

  Akuutti puhelinkonsultaatio 58 EUR (sis. viikon puhelinseurannan)

Homeopatia on lääkintäjärjestelmä, jossa hoitoon käytetään homeopaattisia lääkkeitä. Homeopaattiset lääkkeet ovat niin voimakkaasti laimennettuja että niissä ei ole jäljellä mitään potilasta vahingoittavaa. Kuitenkin ne ovat hyvin tehokkaita ja syvältä vaikuttavia lääkkeitä jotka antavat immuunijärjestelmällesi viestin korjata kehon epätasapainoa. Homeopatia sopii kaiken ikäisille ja sitä voidaan käyttää lähes kaikkeen sairaudenhoitoon.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia

•  Yksilötapaaminen 65 EUR (60 min)

•  Paritapaaminen 85 EUR (90 min)

•  Perhetapaaminen 90 EUR (90 min)

Matalan kynnyksen keskusteluapua. Istunto kerrallaan toteutettua terapiaa, jossa painopiste pidetään voimavaroissa ongelmapuheen sijaan.

Akupunktio

  45 EUR (60 min)

•  65 EUR (90 min)

Kiinalaista perinteistä neulahoitoa.
Yleisimpiä hoitokohteita erilaiset kiputilat, tuki- ja liikuntaelinoireet, toistuvat tulehdukset ja aineenvaihdunnanhäiriöt sekä hormonaalivaivat.

Kasvoakupunktio + Imukuppihieronta kasvoille

•  65 EUR (60 min)

•  5x sarja 275 EUR (55 EUR/kerta)

Kosmeettista akupunktiota kasvoille. Elvyttää ihon omaa kollageenituotantoa, madaltaa juonteita sekä kirkastaa ihoa. Suositeltavaa tehdä sarjahoitona tulosten saamiseksi.

Kuivakuppaus

•  45 EUR (60 min)

Imukupeilla tehtävä hieronta on tehokas tapa hoitaa kaikkia vaivoja, joita myös perinteisellä hieronnalla hoidetaan. 15min imukuppihieronta voi vastata teholtaan jopa 1h normaalia hierontaa. Imukupit tehostavat kuonanpoistoa, lievittävät kehon kireyksia ja kiputiloja. Säännöllisellä hoidolla voidaan jopa vaalentaa kehossa olevia arpia.

Kukkaterapia

•  48 EUR (60 min)

•  Sisältää henkilökohtaisen kukkauutteen

Kukkatipat ovat loistava apu henkisesti vaativaan elämäntilanteeseen. Kukkatipat kohottavat mielialaa. Ne vaikuttavat psyykeen kaikkiin tasoihin ja niillä on yleensä tasapainottava ja kielteisiä tuntemuksia heikentävä vaikutus. Avaa mielen lukkoja ja helpottaa pehmeästi muutosta.

ReiKi-hoito

•  45 EUR (60 min)

Kehon energioita tasapainottava, kosketuksella tapahtuva energiahoito. Kehon oma vastustuskyky kasvaa, paranemisprosessi nopeutuu ja kehon omat tervehtymisprosessit stimuloituvat voimistaen ja nopeuttaen luonnollista paranemista. Henkisellä ja tunnetasolla Reiki puhdistaa ja poistaa kielteisiä tunteita, tuo iloa ja voimaa, uskoa omaan itseen ja elämään, helpottaa ylittämään vaikeita tilanteita ja asioita, auttaa keskittymään, hallitsemaan elämääsi ja päivittäisiä tilanteita paremmin, kehittää luovuutta, muistia ja intuitiota sekä tarjoaa tien henkiselle kehitykselle.

Eläinten luontaishoidot

•  Ensikäynti 65 EUR

•  Kontrollikäynnit 45 EUR

Eläimia hoidan pääsääntöisesti kotikäynnein, jotta vältetään siirtymien ja vieraan paikan aiheuttamat lisäoireet. Eläimiä hoidan myös kokonaisvaltaisesti. Yleisiä hoidettavia ovat toistuvat tulehdukset, tiinehtymisongelmat, käytöshäiriöt sekä iho-ongelmat. Pääsääntöisesti hoitovälineinä ovat homeopatia, kukkauutteet sekä kasvilääkkeet ja lisäravinteet.
Ajan peruutus:
Alle 12h peruutettavaan aikaan, peritään 1/2 hinnasta. Peruuttamattomasta ajasta koko hinta.

Käteinen sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit käyvät.

Tervetuloa!